Pagina's

woensdag 24 augustus 2011

Megan Nicole 2

Zoals jullie weten ben ik dus echt helemaal fan van Megan. Ze heeft echt een super mooie stem en ze is pas 17. Ze heeft op enorm veel liedjes leuke covers en ook al een eigen liedje.
I love her!
In dit artikel wil ik jullie wat meer over haar vertellen omdat ze nog niet zo beroemd is in Nederland.
Als eerste een aantal foto's van Megan met bijschrift:
Megan Nicole

Megan

Megan 

Megan

Megan 

Zelf bewerkt op Picnik. I love her so much!

Tijdens de clip: 'Who Says' Met Tiffany Alvord

Tijdens haar eigen clip: 'B-e-a-utiful

In de studio

Nu weten jullie een beetje hoe Megan eruit ziet.
Megan's liefde voor muziek begon in de vierde klas, toen zong ze "Somewhere over the Rainbow" voor een talentenjacht. Dit leidde tot de muzikale passie in Megan die haar geleid heeft naar de succesvolle musicus die ze nu is geworden. Ze maakt indruk bij haar kijkers met haar krachtige stem en haar charmes. Ook speelt ze met haar begaafde gitaar en piano waardoor mensen geboeid zijn. Bij de vergadering van Megan, is het vrij duidelijk dat haar muzikale talent niet haar enige opmerkelijke kwaliteit is: in aanvulling op haar talent en schoonheid,is ze bijzonder nederig en zoet. Megan besteedt haar vrije tijd aan vrijwilligerswerk voor de jeugd, het werken voor goede doelen, en het beantwoorden van haar fanmail.

Amper negen maanden geleden kreeg Megan 50.000 kijkers op You Tube. Ze is nu meer dan 40 miljoen keer bekeken. Ze schrijft haar eigen liedjes en maakt covers op bekende liedjes van beroemde sterren.

Ze is echt geweldig!!!
xx Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten