Pagina's

zaterdag 24 september 2011

The Voice Of Holland

Heey allemaal,
Gister was het dan zover. De eerste 'blind audition' van  'The Voice Of Holland'.
Voor degene die 'The Voice Of Holland' niet kennen en dus niet weten wat een 'blind audition' is:
Bij de 'blind audition' zitten de coaches omgedraaid en kunnen ze degene die zingt dus niet zien. Ze moeten dus op hun gehoor afgaan. Zo weet je zeker dat er niet vals wordt gespeeld en dat ze niet iemand in hun team willen omdat diegene er zo leuk uit ziet.
Coach Marco Borsato heeft 3 talenten aan zijn team toegevoegd: 

Marieke begon op jonge leeftijd met zingen.
Toen ze zeven was zat ze in haar eerste koor en toen ze tien was, ging ze voor het eerst naar de muzieschool.
Sinds 2008 zit ze op het conservatorium in Utrecht, waar ze de opleiding Jazz & Pop volgt. In 2006 werd Marieke tweede op het Christina Deutekom junior concours. Ze heeft in hetzelfde jaar ook een aanmoedigingsprijs gewonnen op het Prinses Christina Jazzconcours. Op dit moment zingt ze in de succesvolle coverband Roofgarden en nu doet ze dus mee aan 'The Voice Of Holland' met als coach 'Marco Borsato'.




Zangeres Nora Dalal, bekend van de populaire meidenband "Raffish" wat voortgekomen is uit het RTL 4 programma 'Popstars the Rivals' is sinds 2009 de leading lady bij Sounds Perfect. Door de begeleiding van piano en saxofoon krijgt Nora veel ruimte om popsongs naar haar eigen smaak te zingen. Nora heeft o.a. in Amerika workshops gevolgd bij de zangcoach van Aretha Franklin. Daarbij ontdekte Nora dat haar stem door het timbre en het opvallend grote bereik zich prima leent voor Soul en R&B muziek. Onderweg van en naar optredens galmen ter inspiratie de grote jazz-zangeressen door de autospeakers. 

Pas 10 jaar was Ivanildo Kembel toen hij al met optreden begon. Dit was op de lagere school, Na het eerste album van 'Boyz II men', die Ivanildo Kembel ook al enkele keren heeft mogen ontmoeten, wist Ivanildo Kembel zeker dat zingen zijn leven zou worden. Op 13-jarige leeftijd begon Ivanildo samen met twee andere de zanggroep 'Cartoons' en traden ze veel op. Samen met een vriend besloot Ivanildo Kembel verder te gaan met de groep 'Treatment'. Na een tijd kwam hun eerste cd uit 'Why do you let me down'. Na dit album hadden zij ontzettend veel optredens. Daarna heeft hij in nog een paar groepen gezeten en nu is hij bij 'The Voice Of Holland'.

Coach Angela Groothuizen heeft ook 3 talenten aan haar team toegevoegd:

Ze is 29 jaar. Ze houdt van het podium en heeft op haar tiende besloten dat ze 'beroemde zangeres' wilde worden. Dat besluit is er altijd geweest. Ze had alleen tijd nodig om erachter te komen. Ze heeft liedjes geschreven. Popliedjes met soul & blues & rock 'n roll. Liedjes over kapotte liefde, nachten in de stad en nog meer. Ze zingt met de pijn in haar hart en ze swingt met de nacht nog in haar lijf. 

Lennie woont nog thuis samen met haar ouders en zus en gaat naar Christengemeente de Bron in Waalwijk.
Lennie zingt al van jongs af aan en is met haar ouders meegekomen die al van jongs af aan naar De Betteld toekwamen. Lennie vindt De Betteld echt helemaal geweldig, en zegt dat er voor de jeugd altijd wel iets te doen is. ,,Als er niks op het programma staat is er nog het Witte Café waar het altijd keigezellig is!´´, zegt ze.

 Over Milan kan ik niets vinden op het internet. Wel heb ik een filmpje gevonden zodat jullie weten wie het is en hoe hij zingt:
Klik hier voor het filmpje.








Nick en Simon hebben 2 talenten aan hun team toegevoegd:
Charly Luske is al een BN'er.
Hij is zanger, acteur en presentator. Omdat er bijna teveel informatie over hem te vinden is om hier op te schrijven geef ik jullie een link naar een wikipedia pagina over hem. Als jullie willen moet je hier klikken om alles over hem te kunnen lezen.







Ook over Sakina is niet zo heel veel te vinden. Ik weet dat het het zusje is van Nora Dalal die in het team van Marco Borsato zit.
Ook kon ik geen filmpje van haar vinden.
Sorry hiervoor.


Van Velzen heeft één talent aan zijn team toegevoegd:
Van Velzen heeft dan maar één iemand aan zijn team toegevoegd maar het is wel één van de beste. Klik hier om zijn auditie te bekijken.
Meer is er niet te vinden over Guy.
Wat ik wel eet is dat hij de afgelopen 13 jaar in Engeland heeft gewoond. Hij is toen naar Groningen gegaan om op te treden en door 'The Voice Of Holland' heeft hij besloten om definitief in Groningen te gaan wonen. Een hele eer vindt Wendy van Dijk.



Dit zijn de talenten die de coaches tot nu toe aan hun team hebben toegevoegd:
Ik verheug me alweer op volgende week!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten